Gelukkig mag ik U weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisaties bepaalde regels opgesteld voor uw en mijn veiligheid.

U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

 1. Kom op tijd maar niet te vroeg. Als leidraad kunt u aanhouden, 5 minuten voor aanvang van de behandeling
 2. Om besmetting te voorkomen, vraag ik u om 2 grote handdoeken of een badlaken mee te nemen die groot genoeg is om de hele bank te bedekken.
 3. U hoeft tijdens de behandeling geen mondkapje meer te dragen. Alleen als u dit veiliger vindt mag u natuurlijk wel een mondkapje dragen. Op uw verzoek zal ik dat dan ook doen. 
 4. Bent u positief getest, maar heeft u geen klachten dan kunt u toch een afspraak maken en dragen zowel u als ik een mondkapje. 
 5. Heeft u wel Corona gerelateerde klachten en bent u positief getest, dan wordt van u verwacht dat u uw afspraak annuleert. Doe dit wel minstens 24 uur van tevoren. Anders ben ik helaas genoodzaakt om de behandeling in rekening te brengen
 6. Van U als cliënt vraag ik ook om uw handen te wassen en te desinfecteren op het toilet.
 7. In de praktijk is een luchtzuiveringssysteem aanwezig, welke ook virussen vangt.
 8. Er wordt regelmatig en voldoende geventileerd in de praktijkruimte.
 9. Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand een vinger aan de pols en geef u instructies of oefeningen. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaal aantal vergoedingen
 10. Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan. Ik reken erop dat u, indien de gezondheidssituatie veranderd u uw afspraak annuleert.
 11. Heeft een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen, neem dan contact op met mij. Wanneer u in quarantaine bent, mag u ook niet naar de praktijk komen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. 

In de praktijk

 1. Handen wassen en desinfecteren op toilet voor de behandeling en na toiletbezoek
 2. Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in de prullenbak.
 3. Betaal met pin

Disclaimer Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe.

Met het maken van een afspraak gaat u akkoord met dit risico

 

Download deze informatie als PDF bestand